Начало / Културен / Музика / С 31 килограма по-слабата Марая

С 31 килограма по-слабата Марая

След раждането на близнаците си Марокан и Монро, Марая Кери успяла да свали 31 килограма от теглото си. Може би се питате как е успяла само за 6 месеца да отслабне толкова бързо? За мен изненадата също беше голяма, но след като прочетете следните редове ще разберете.

Певицата роди близнаците си на 31 март тази година и за целият период от тогава до сега тя сваля значително голяма част от теглото си. Въпреки притесненията, които е имала, че никога няма да успее да се възстанови след бременността, тя доказва, че с правилния хранителен режим и воля всичко се постига.

„В началото, когато родих бебетата, имах толкова много отоци, вода и подутини. Повечето бременни жени имат всичко това само по краката си. Един ден забелязах, че кракът ми се е подул, мислех, че никога вече няма да съм същия човек“, споделя Марая и признава, че се е подложила на диетата на Джени Крейг.

„Истинска благословия е това, че имам близнаците, но беше изключително трудно. Имаше време, в което се чувствах затворник в собственото си тяло, тъй като не можех да се движа. Освен това трябваше да изчакам 6 седмици преди да се подложа на програма за отслабване, тъй като кърмех и хапвах доста повече от обикновено“, допълва още световноизвестната певица, цитирана от Woman.bg.

„Първата седмица след раждането изгубих 18 кг само вода. Когато започнах с програмата на Дани, свалих поне 13 кг, които трябваше да стопя“, разказва Марая в предаването „Роузи шоу“.

42-годишната звезда разказва още и за проблемите, които имала по време на бременността си и че е трябвало да прекарва голяма част от времето си на легло.

„Имах много тежка бременност. Трябваше да си почивам в леглото, но беше толкова лошо, че дори в леглото ме болеше. Научих много за бременността, гледайки как тялото ми се променя.“

Резултатът е наистина впечатляващ, както и самата Марая Кери. Ако искате и вие да се почувствате като звезда, благодарение на този хранителен режим, можете да разгледате диетата на Джени Крейг.

Вижте също

Бижутата на Кейт Мидълтън

Херцогиня Катрин умее да блести и сама по себе си, но да надникнем какво има …