Начало / Различен / Сара Джесика Паркър: Джеймс Уилки още не е готов да се снима във филми

Сара Джесика Паркър: Джеймс Уилки още не е готов да се снима във филми

Изглежда 8-годишният син на звездната двойка Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик Джеймс Уилки иска да тръгне по пътя на родителите си и да се пробва в киното. Майка му обаче приема със снизхождение тази амбиция. „Рано му е все още да участва във филми. Нека първо да завърши колеж и тогава да се запознае отблизо с кино индустрията“, казва актрисата. „Част от мен вярва, че може би за него ще бъде по-добре да види, че актьорската професия не е никак лесна. Това би го накарало да осъзнае с колко усилия аз и Матю сме стигнали до тук“.
Звездата от „Сексът и градът“ споделя, че една от най-тежките жертви, които е трябвало да направят със съпруга й е да лишават децата си от родителски грижи, поради заетостта им с различни филмови проекти.
„Два пъти се случи и аз, и Матю да бъдем толкова ангажирани, че да не ни остава и минута време, което да прекараме заедно с децата“, споделя Паркър. „Но за сметка на това е имало и безкрайно дълги периоди, в които и двамата сме си били вкъщи с децата“.
Натоварените си графици подтикват Паркър и Бродерик да прибегнат до помощта на детегледачка, която да се грижи за децата през деня, докато родителите се приберат. Двамата винаги се стремят да обръщат максимално внимание на децата. „Много приятно чувство ме обзема вечер, когато затворя външната врата и знам, че съпругът ми е у дома и гледа децата. Тогава разбирам какво е истинското лично щастие“ казва звездата с усмивка.
Освен 8-годишния Джеймс, който скоро ще стане на 9 години, двойката има и две близначки. Момиченцата се казват Марион Лорета Елуел и Табита Ходж, родиха се през месец юни 2009 г , износени от сурогатна майка. Говореше се, че бракът на Сара и Матю е бил в период на отчуждение, заради изневерите на актьора, които станаха обществено достояние. Предполага се, че появата на близначетата и съвместните грижи за тях, може да допринесе за повторното сплотяване и оздравяване на личните взаимоотношения.
Разбира се , последната информация се основава предимно на теория и догадки. Не е сигурно дали наистина бракът им е бил в криза, тъй като това засяга съкровено личното им пространство, за което никой журналист няма как да получи шанса да види и да се увери.

Източник: people.com

Вижте също

Stilni drehi

Собствен и модерен стил

Ако сте завиждали на модерните жени, които със самочувствие минават, облечени в красиви и актуални …