Начало / Културен / Музика / Scorpions за трети… последен път в България

Scorpions за трети… последен път в България

Scorpions

След 40 години на сцената легендарната група Scorpions се прощава с феновете си с околосветското турне Sting And Blackout World Tour 2010/2011. За щастие София е една от дестинациите, на която рокаджийте ще свирят за последен път.

„Sting In the Tail“ е новият и последен албум на групата, който излезе на пазара през месец март тази година. Албумът е истинско завръщане към класическия и неповторим рок саунд, чрез който бандата се превърна в силен и влиятелен фактор в рок музиката за повече от четири десетилетия, откакто са на сцената.

Турнето на Scorpions ще разтресе и София на 9 октомври в зала „Фестивална“. Това няма да бъде първият концерт на бандата в България. Те ще посетят столицата за втори път след 1993 г. и след миналата 2009 г., когато свириха на Каварна Рок Фест. За съжаление това ще бъде последният им концерт в страната, част от тяхното прощално турне, продължаващо повече от две години.

„За нас винаги е било удоволствие и наша цел, нашата страст и за щастие имахме късмет да правим музика за вас – без значение дали на сцената или в студиото, където създавахме нашите песни“ – казват момчетата от групата на техния официален сайт – http://www.the-scorpions.com.

Вижте също

Избор на класически мъжки портфейл в 5 стъпки

Избора на мъжки портфейл, дори и изглеждащ лесна задача си има своите особености. Когато искаме …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *