Начало / Интересен / Скарлет Йохансон: модел, актриса, певица … режисьор?

Скарлет Йохансон: модел, актриса, певица … режисьор?

Тя е добра актриса. Тя е в състояние да запише доста странен албум с кавъри на Том Уейтс. А сега ще се изяви и като режисьор.

Скарлет Йохансон е на път да добави още един щрих в професионалната си автобиография. Тя загърбва временно останалите ангажименти, за да се отдаде на режисьорския си дебют в лентата „Лятно пътуване“ („Summer Crossing“), базирана на новелата „Хладнокръвно“ („In Cold Blood“) от американския писател-класик Труман Капоти.
„Хладнокръвно“ е първият роман написан от Капоти, изгубен в продължение на 50 години. Наскоро той беше случайно открит в кашон и издаден.
Действието във филма се развива в Ню Йорк след Втората световна война и акцентира върху живота на 18-годишно момиче, което се освобождава от задушаващите окови на богатото си семейство, за да открие своята идентичност и сексуалност.
В сравнително кратката си актьорска кариера Йохансон е работила с едни от най-изявените и значими режисьори, сред които Уди Алън, София Копола, Кристофър Нолан, Брайън Де Палма и Робърт Редфорд – може би чаровната изкусителка наистина е научила това-онова от работата си с тези титани и се чувства подготвена да заеме мястото си зад камерата.
В скоро време с нейно участие предстоят да излязат филмите „Купихме зоопарка“ („We Bought a Zoo“) на Камерън Кроу, „Отмъстителите“ („The Avengers“) на Джос Уидън, а догодина предстои и премиерата на „Под кожата“ („Under the Skin“) на Джонатан Глейзър, където Скарлет ще се превъплъти в сексапилно извънземно.

Вижте също

Interesni obqwi w internet

Най-изненадващите обяви в интернет

В интернет може да се срещнат какви ли не любопитни обяви Всеки потребител в интернет …