Начало / Интересен / Тейлър Суифт също почете паметта на Стив Джобс

Тейлър Суифт също почете паметта на Стив Джобс

Иновацията iTunes популяризира много прохождащи и възроди  забравени музикални изпълнители

Макар и да не беше неочаквана, новината за смъртта на Стив Джобс покоси всички и предизвика световен траур. Много знаменитости и поклонници изразиха почит пред паметта на основателя на Apple. Популярната в момента кънтри изпълнителка Тейлър Суифт написа особено затрогваща публикация на страницата си в Twitter, в която изрази скръбта и уважението си пред личността на гуруто на иновационните технологии.

„Винаги съм искала да се запозная с него, но така и не получих възможността за това. Още не мога да повярвам, че него го няма. Когато разбрах новината, изпитах силно желание да се обадя на семейството си и да има кажа, че ги обичам“.

Певицата има серизна причина да изпитва голяма благодарност към приноса на Стив Джобс в областта на иновациите. Нейната популярност се дължи, в голяма степен, на откритието iTunes. Първият сингъл на Суифт „Tim McGraw“ едва ли би постигнал същия успех , ако не са дигиталните технологии и приложения, които го доставят на феновете. Тя стана кънтри изпълнителката с най-голям брой и най-често теглени песни. Песента й „Love Story“ се задържа дълго в Топ 10 на класацията за „Най-теглени песни за всички времена“. Продуктът iTunes донесе успех и помогна в прохождането на много музикални творци.
Милиони хора по света се събраха да запалят свещ и почетат паметта на Джобс.

Източник: tasteofcountry.com

Вижте също

Interesni obqwi w internet

Най-изненадващите обяви в интернет

В интернет може да се срещнат какви ли не любопитни обяви Всеки потребител в интернет …