Начало / Интересен / Том Джоунс в болница

Том Джоунс в болница

 Сър Том Джоунс е в болница в Монако след рязко влошаване на здравето. Изпълнителят отменил в последния момент концерта, предвиден за събота вечер в Монако, по изрична препоръка на лекарския екип.

Говорителят на сър Том съобщил, че той е прекарал съботната нощ в болница „Принцеса Грейс“ в Монте Карло, където се е почувствал по-добре.

71-годишният певец е трябвало да пее в Спортния клуб не брега закривайки фестивал, с участието на колегите му Браян Фери и Стинг. Цената на билетите за престижното представление била 200 лири. Интересното е, че от болницата все не са потвърдили присъствието на Джоунс.

В интервю за едно от радиата на ББС през месец юни, ветеранът се е похвалил, че е остлабнал 12 килограма, поради което се чувствал изключително добре. Този резултат бил постигнат за два месеца със стриктна диета от здравословна храна и без алкохол.

Том Джоунс е роден на 7 юни 1940 в Трефорест, южен Уелс. Той започва да пее още в ранна детска възраст по семейни събирания, сватби. По-късно е открит от мениджера Гордън Милс

Източник: http://www.bbc.co.uk/

Снимка: http://www.bbc.co.uk/

 

Вижте също

Утайка от кафе срещу целулит

Утайка от кафе срещу целулит! Шегувате ли се?

Чували ли сте за ползите от кафето, които не са свързани само с разсънването ни …