Начало / Интересен / Топ 5 на най-богатите светски двойки

Топ 5 на най-богатите светски двойки

 Престижното американско списание „Forbes“ публикува своя годишен рейтинг за доходите на най-знаменитите двойки по целия свят. Общото състояние на Топ 5 най-добре платени двойки сред светските знаменитости е 283 милиона долара. Това се отнася за периода от май 2010 до май 2011 година.

 На последното пето място се намира звездната двойка от холивудската поредица „Здрач“ – актрисата Кристен Стюарт и нейната половинка Робърт Патинсън, които са семейни от 10-11 месеца. Те са спечелили по 20 милиона долара.

Малко по-нагоре в престижната класация, а именно на четвърто място по приходи, са бившата спайска Виктория Бекъм и нейният съпруг и бивш английски футболен национал Дейвид Бекъм. Общите им спечелени пари са 45 милиона долара. Пет от тях са спечелени от модната линия на Виктория, а останалите 40 – от рекламните договори на Дейвид с марки като „Самсунг“ и „Адидас“.

 На трето място престижното списание поставя холивудската симпатична двойка на Брад Пит и Анджелина Джоли, със скромните 50 милиона долара. Интересното в случая е, че Джоли основно е изкарала приход от това, че се е снимала в „Туристът“, заедно с Джони Деп, докато Брад се е изявявал повече като продуцент, от където е и неговият дял за семейния бюджет.

 Класацията във възходящ ред продължава с второто място на рапърът Джей Зи и очарователната му съпруга – красивата Ар Ен Би изпълнителка – Бионсе. Те са натрупали своето състояние не толкова от пеене, колкото от бизнес – свързан с модния свят. Състоянието им се оценява на 72 милиона долара.

 Стигнахме и го първото място в класацията „Топ 5 най-богати светски двойки“, което тази година принадлежи на американският футболист Том Брейди и неговата очарователна партньорка – бразилският супермодел Жизел Бюндхен. Хубавицата е спечелила 45 милиона долара, докато Брейди се радва на нов договор с Ню Инглънд Пейтриътс, на стойност 31 милиона долара. С това общото им богатство за този период възлиза на 76 милиона долара.

 

 

Източник: www.forbes.com

Снимки: www.celebrific.com

Вижте също

Рекорди на Гинес, свързани с Коледа

Коледни (Гинес) рекорди

Дейвид и Джанин Ричардс държат световния рекорд за най-много коледни лампички, декориращи жилищен имот. Семейството …