Начало / Интересен / 10-те най-… лоши сценария при среща
Основн грешки при среща

10-те най-… лоши сценария при среща

Ето, че моментът за голямата среща е настъпил и най-после ще излезете с жената на мечтите си. Да не би да забравихте, че днес е петък 13-ти? Представете си, че черна котка ви мине пътя към ресторанта, в който ще вечеряте и счупите огледалото в мъжката тоалетна. Дори да не сте суеверни, не можете да не се съгласите, че това са някои от най-лошите начини, по които може да се развие предстоящата ви среща.

Вземете си четирилистната детелина и заешкото краче, защото ще имате нужда от тях ако попаднете в някой от десетте най-лоши сценария при среща.

No.10 – Тя се напива

Не, нямаме предвид тази доза, която би я накарала да се чувства добре, докато прави „лоши“ неща с вас. Имаме предвид ситуацията, в която тя брутално се напива до такава степен, че вечерята, обеда и закуската излизат от устата й. Не може да стои на краката си. Поздравления! Всичката храна и забавата, за които сте платили са вече по пода, паркинга и дрехите й. Нямате голям избор, освен да се погрижите за нея или ще изглеждате като пълен кретен пред готините мацки, които минават наоколо.

No.9 – Тя прекратява срещата твърде рано

Бяхте се подготвили за цяла нощ, нали? Но не и тя. Тя дори не стига до предястието. Тъкмо си мислите, че срещата е чудесна и изведнъж …бам! „Беше ми приятно да се срещнем. Благодаря!“ и тя си тръгва. Подгответе се за подигравките, които ще понесете, когато се върнете вкъщи и приятелите ви започната да се шегуват с вас: „Какво стана? Слънцето още не е залязло.“ и „Ти не излезе ли преди малко?!”

No.8 – Започва кавга с огромен мъж

Може и да се напие, може и да е кучка. И в двата случая не е добре, но да започне да се кара с някакъв огромен мъж, който ви гледа отвисоко и е готов да се сбие с нея?! Всичко си вървеше добре до момента, в който тя се блъсна в „Малчо“ и реши с приказките си да напише сметка, която тялото ви не би могло да плати. Опитвате се да се разберете някак с мъжагата, но тя не престава да спори и да подскача като натъпкана с хормони Чихуахуа. Тя се отмества точно, когато мутантът посяга да я удари и… Единственото, на което можете да се надявате е сестрата в спешното да е готина.

No.7 – Зле ви е (т.е. повръщате)

Тя е страхотна. Срещата върви чудесно до момента, в който започват киселените в стомаха ви. Усмихвате се и прочиствате гърлото си с надеждата тя да не е чула звука. Следващият залп е по-силен и тя ви пита да не сте гладен. Усмихвате се и се опитвате да се наместите на стола, но без успех…Повръщате. Ужас! Току що опръскахте мадамата със стомашна киселина и жлъчна течност. Сууупер! Не можете просто да се извините и да станете от масата. Само можете да се надявате, че онова, което ви е разболяло, ще ви довърши на момента.

No.6 – Карате се

Забравете хубавата приятна среща, която води до романтика и страхотен секс! Вашата любима се оказва доста заядлива и се захваща с вас. Може и да е заради начина, по който сте поръчал салатата или филма, който сте избрал или пък начина, по който сте й отворил (или не сте й отворил) вратата. Каквото и да е, я е настроило срещу вас и се скарвате. Тя крещи и крещи и прави сцена, превръщайки срещата ви в абсолютен ад. Успокойте се! Поне не се е захванала с някой огромен мъжага… но все още има време.

No.5 – Натъквате се на бившите (вашата или нейния)

Хубава среща и изведнъж…оглеждате се и я виждате – бившата си. Онази, която ви разби сърцето и ето че още е толкова готина и изглежда прекрасно в компанията на някакъв супер мъжкар, който ви гледа като кучешко изпражнение.

Или пък готината мадама, с която сте на среща осъзнава, че бившият й е там и изведнъж я връхлитат всичките й чувства, спомня си, че е отхвърлена, с разбито сърце и всякакви такива, които съсипват срещата ви. Беше перфектната среща, но не. Вече не! Бившият е наоколо и тя просто проваля срещата.

No.4 – Картата ви е невалидна

Ето това е истински кошмар. Прекарахте чудесна вечер, но накрая сервитьорът се връща, за да ви уведоми, че картата ви е невалидна. Давате друга карта и ги молите да опитат отново…същият резултат. После дамата се опитва да плати и докато вади парите, усещате, че топките ви падат. Тя може и да се усмихне и да каже, че всичко е наред, но вие знаете, че изглеждате като глупак. Представете си, че служителите на ресторанта се върнат към старата практика и нарежат картата пред очите ви.

No.3 – Друг мъж я сваля

Някакъв напорист младеж зяпа половинката ви. Случват се такива неща. Но лошият късмет може да продължи и тя да му отговори със заинтригуван поглед, с който да му даде зелена светлина за действие. Разкъсани сте между „Майната ви и на двамата“ и „Нямата право да правите така“. За да ви обиди още повече той дори заплашва да ви срита задника след като вече се е настанил до нея. Не само, че е неуважително, но това е сигурно доказателство, че мъжеството ви съвсем се е стопило. Още по-лошият сценарий е, когато тя става и си тръгва с него и вие все пак трябва да й платите сметката.

No.2 – Не можете да го вдигнете

Срещата е минала добре. Вие се чувствате във форма и сте готов да й покажете за какво става дума. Тя също е готова, когато осъзнавате (тя също), че вълшебната ви пръчка не може да прави магии, просто не работи. Могъщата змия се е превърнала в малко градинско гущерче и не може да нарани дори муха. Опитвате се, с пот на челото, размахвате го наоколо, но той просто не иска да свърши нищо. Тя ви хвърля поглед пълен със съжаление и си тръгва.

No.1 – Тя забременява (отмъквайки спермата ви)

Срещата е била страхотна. Нещата наистина са се получили. До края. Пресягате се за презерватива, но тя ви разсейва. За половин секунда ви минава през ума, че идеята не е добра, но тя успява да ви обработи бързо. Забравяте за безопасния секс и продължавате. Скоро след срещата разбирате, че тя ви е отмъкнала спермата и единствената ви среща е довела до мръсни пелени и такси за университет.

Вижте също

Бариста

Какво означава да си бариста и как да станеш такъв?

Въпреки че на пръв поглед изглежда, че терминът „бариста“ е свързан с „бар“ или „барман“, …