Начало / Различен / 10-те най-… лоши сценария при среща
Основн грешки при среща

10-те най-… лоши сценария при среща

Ето, че моментът за голямата среща е настъпил и най-после ще излезете с жената на мечтите си. Да не би да забравихте, че днес е петък 13-ти? Представете си, че черна котка ви мине пътя към ресторанта, в който ще вечеряте и счупите огледалото в мъжката тоалетна. Дори да не сте суеверни, не можете да не се съгласите, че това са някои от най-лошите начини, по които може да се развие предстоящата ви среща.

Вземете си четирилистната детелина и заешкото краче, защото ще имате нужда от тях ако попаднете в някой от десетте най-лоши сценария при среща.

No.10 – Тя се напива

Не, нямаме предвид тази доза, която би я накарала да се чувства добре, докато прави „лоши“ неща с вас. Имаме предвид ситуацията, в която тя брутално се напива до такава степен, че вечерята, обеда и закуската излизат от устата й. Не може да стои на краката си. Поздравления! Всичката храна и забавата, за които сте платили са вече по пода, паркинга и дрехите й. Нямате голям избор, освен да се погрижите за нея или ще изглеждате като пълен кретен пред готините мацки, които минават наоколо.

No.9 – Тя прекратява срещата твърде рано

Бяхте се подготвили за цяла нощ, нали? Но не и тя. Тя дори не стига до предястието. Тъкмо си мислите, че срещата е чудесна и изведнъж …бам! „Беше ми приятно да се срещнем. Благодаря!“ и тя си тръгва. Подгответе се за подигравките, които ще понесете, когато се върнете вкъщи и приятелите ви започната да се шегуват с вас: „Какво стана? Слънцето още не е залязло.“ и „Ти не излезе ли преди малко?!”

No.8 – Започва кавга с огромен мъж

Може и да се напие, може и да е кучка. И в двата случая не е добре, но да започне да се кара с някакъв огромен мъж, който ви гледа отвисоко и е готов да се сбие с нея?! Всичко си вървеше добре до момента, в който тя се блъсна в „Малчо“ и реши с приказките си да напише сметка, която тялото ви не би могло да плати. Опитвате се да се разберете някак с мъжагата, но тя не престава да спори и да подскача като натъпкана с хормони Чихуахуа. Тя се отмества точно, когато мутантът посяга да я удари и… Единственото, на което можете да се надявате е сестрата в спешното да е готина.

No.7 – Зле ви е (т.е. повръщате)

Тя е страхотна. Срещата върви чудесно до момента, в който започват киселените в стомаха ви. Усмихвате се и прочиствате гърлото си с надеждата тя да не е чула звука. Следващият залп е по-силен и тя ви пита да не сте гладен. Усмихвате се и се опитвате да се наместите на стола, но без успех…Повръщате. Ужас! Току що опръскахте мадамата със стомашна киселина и жлъчна течност. Сууупер! Не можете просто да се извините и да станете от масата. Само можете да се надявате, че онова, което ви е разболяло, ще ви довърши на момента.

No.6 – Карате се

Забравете хубавата приятна среща, която води до романтика и страхотен секс! Вашата любима се оказва доста заядлива и се захваща с вас. Може и да е заради начина, по който сте поръчал салатата или филма, който сте избрал или пък начина, по който сте й отворил (или не сте й отворил) вратата. Каквото и да е, я е настроило срещу вас и се скарвате. Тя крещи и крещи и прави сцена, превръщайки срещата ви в абсолютен ад. Успокойте се! Поне не се е захванала с някой огромен мъжага… но все още има време.

No.5 – Натъквате се на бившите (вашата или нейния)

Хубава среща и изведнъж…оглеждате се и я виждате – бившата си. Онази, която ви разби сърцето и ето че още е толкова готина и изглежда прекрасно в компанията на някакъв супер мъжкар, който ви гледа като кучешко изпражнение.

Или пък готината мадама, с която сте на среща осъзнава, че бившият й е там и изведнъж я връхлитат всичките й чувства, спомня си, че е отхвърлена, с разбито сърце и всякакви такива, които съсипват срещата ви. Беше перфектната среща, но не. Вече не! Бившият е наоколо и тя просто проваля срещата.

No.4 – Картата ви е невалидна

Ето това е истински кошмар. Прекарахте чудесна вечер, но накрая сервитьорът се връща, за да ви уведоми, че картата ви е невалидна. Давате друга карта и ги молите да опитат отново…същият резултат. После дамата се опитва да плати и докато вади парите, усещате, че топките ви падат. Тя може и да се усмихне и да каже, че всичко е наред, но вие знаете, че изглеждате като глупак. Представете си, че служителите на ресторанта се върнат към старата практика и нарежат картата пред очите ви.

No.3 – Друг мъж я сваля

Някакъв напорист младеж зяпа половинката ви. Случват се такива неща. Но лошият късмет може да продължи и тя да му отговори със заинтригуван поглед, с който да му даде зелена светлина за действие. Разкъсани сте между „Майната ви и на двамата“ и „Нямата право да правите така“. За да ви обиди още повече той дори заплашва да ви срита задника след като вече се е настанил до нея. Не само, че е неуважително, но това е сигурно доказателство, че мъжеството ви съвсем се е стопило. Още по-лошият сценарий е, когато тя става и си тръгва с него и вие все пак трябва да й платите сметката.

No.2 – Не можете да го вдигнете

Срещата е минала добре. Вие се чувствате във форма и сте готов да й покажете за какво става дума. Тя също е готова, когато осъзнавате (тя също), че вълшебната ви пръчка не може да прави магии, просто не работи. Могъщата змия се е превърнала в малко градинско гущерче и не може да нарани дори муха. Опитвате се, с пот на челото, размахвате го наоколо, но той просто не иска да свърши нищо. Тя ви хвърля поглед пълен със съжаление и си тръгва.

No.1 – Тя забременява (отмъквайки спермата ви)

Срещата е била страхотна. Нещата наистина са се получили. До края. Пресягате се за презерватива, но тя ви разсейва. За половин секунда ви минава през ума, че идеята не е добра, но тя успява да ви обработи бързо. Забравяте за безопасния секс и продължавате. Скоро след срещата разбирате, че тя ви е отмъкнала спермата и единствената ви среща е довела до мръсни пелени и такси за университет.

Вижте също

брада според формата на лицето

Изберете брадата според формата на лицето

Решили сте да се присъедините към редиците на видните мъже, които използват окосмяването по лицето …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *