Начало / Полезен / 4 полезни сайта при избор на зала за корпоративно събитие
Organizirane na sybitia

4 полезни сайта при избор на зала за корпоративно събитие

Ако организирате корпоративно събитие, то със сигурност изборът на зала е първото и най-важно нещо в списъка ви със задачи. На какви условия трябва да отговаря, къде да се намира, за какъв брой гости и за коя дата – това са само част от важните въпроси, които трябва да уточните преди намирането на подходящото място.

Търсите зала за корпоративно събитие, но нямате време да прелиствате хилядите възможности, които се появяват пред вас. Тези 4 сайта са сред най-добрите що се отнася до наемане на зала за корпоративно събитие. Вижте всеки от тях какво може да ви предложи.

1. Ивентплюс

Ивентплюс е иновативна платформа, с чиято помощ бързо и лесно ще откриете най-подходящата зала за вашето корпоративно събитие, тържество, семинар, работна среща или др. С помощта на този полезен сайт си спестявате време и нерви, защото ивентплюс улеснява комуникацията между доставчици и организатори. Освен това, именно там ще намерите актуални новини, тенденции и съвети, свързани с организирането на събитие.  Не се колебайте, а намерете най-подходящото място за вашия ивент.

2. Дворецът на щастливите хора

Дворецът разполага с всичко необходимо за вашето събитие: подходящи зали за всякакви събития: корпоративни, дебати, обучения и семинари, лични тържества и други. Плюсът на комплексът е голямата му площ, както и удобната локация. Освен това, има възможност за кетъринг и други услуги за ваше удобство.

3. София Тех Парк

София Тех Парк е иновативно бизнес пространство, където може да организирате вашето корпоративно събитие, особено ако е с акцент върху технологиите. Обстановката, локацията, голямата площ и редица други плюсове го правят желано място за корпоративни срещи на високо ниво. В сайта на София Тех Парк може да откриете информация за подходящи зали за вашия ивент, както и допълнителни услуги при необходимост.

4. OLX.bg

Сайтовете от този тип дават много полезна информация за кратко време. Там може да прочетете отзиви, да откриете много възможности за заемане на зала под наем, както и да се свържете бързо и лесно с човека, който отдава даденото място. Възможно е да намерите и по-евтин вариант, или по-малка зала в зависимост от специфичните ви нужди.

 

За да е успешно вашето събитие е важно да съобразите капацитета гости, местоположението, да вземете предвид бюджета и още редица други неща. Успех при избора на подходяща зала за вашето корпоративно събитие!

Вижте също

как се пише обява за продажба - пример

Писане на обява за продажба. Какво трябва да включва и как да се уверите, че привлича възможно най-много купувачи?

Писането на обявата за продажба е една от най-важните стъпки в процеса на сделката и …