Начало / Полезен / 5 Неща, които възбуждат жените
какво възбужда жените

5 Неща, които възбуждат жените

Всеки знае, че мъжете се нуждаят от много по-малко, за да бъдат възбудени, отколкото жените. Понякога е достатъчно само да си представите за минута – и сте в пълна бойна готовност. При жените нещата са малко по-сложни. Осъзнаването на това какво трябва да се направи, за да се събуди желанието в нея, идва чрез дълги преживявания и експерименти. Ще споделим нашия опит и ще ви въоръжим със знания за това какво ги възбужда и защо това работи по начина, по който работи.

Трябва да имате предвид две неща:

  • няма универсални трикове, които да работят за всички, но има някакви модели, към които много не са безразлични. Важно е да се разбере кои от тях са подходящи в конкретен контекст;
  • тя трябва да изпитва симпатии. В противен случай дори и най-мощните заклинания няма да помогнат.

Нямате си и на идея колко мъже прибягват до секс стимуланти от онлайн секс магазин без да са пробвали съветите по-долу.

Ненатрапчиво докосване

Дори случайни докосвания могат да накарат жената да настръхне. Дори, ако небрежно преместите косата зад ухото й може да работи при определени обстоятелства. Този жест служи като вид пресичане на неизказана граница между вас, показвайки интереса ви. Все пак, не бихте оправили косата на момиче, което не харесвате.

Ако направите това внимателно и нежно, тогава тя ще изпита вълнение, което ще започне производството на хормони, които удрят главата й не по-слабо от чаша шампанско. Ето защо често във филмите ненатрапчивият контакт служи като художествен детайл, върху който режисьорът фокусира вниманието на публиката. Докосването на ръцете, докато ядете пуканки, подаване на ръка при излизане от колата или изтриване на паднала мигла от бузата – всичко това ви сближава. И там, където има сближаване, се ражда физическото привличане.

Танци

Почти всеки танц е близък физически контакт. Той ще ви позволи да я докоснете и да покажете собствената си мъжественост, поемайки контрол над ситуацията. Между вас ще се появи напрежение, което при намаляване на разстоянието ще се превърне в катализатор за вълнение. Ще се чувствате един друг по същия начин, както по време на секс, което ще послужи като допълнителен фактор за възбуда.

Проява на мъжественост

Тук не става въпрос да носите пиано на гръб или да уловите алигатор с голи ръце. Достатъчни са малки прояви: например отстояване на нейната гледна точка по време на спор с трети лица или невербална доминация. Под последното имаме предвид не само инициативност, но и способност за вземане на решения, поемане на отговорност или просто грижа за нея. От всичко това на подсъзнателно ниво тя ще формира усещане за сигурност и спокойствие. Тя няма да се тревожи за незначителни неща и ще може да се съсредоточи върху чувствата. Ако разгледаме този въпрос от научна гледна точка, вие ще докажете своята стойност като мъж (по стандартите на 21-ви век) и тя ще разбере, че сте подходящ кандидат.

Чувство за хумор

Смехът предизвиква същите положителни емоции като секса, тъй като и двата процеса произвеждат почти еднакви хормони. Ето защо чувството за хумор е един от най-важните критерии при избора на партньор. Когато мъжът може да разсмее жена, той автоматично става по-привлекателен. Благодарение на повишената симпатия тя ще започне да ви гледа по различен начин и вие ще се сближите.

Основното нещо е да не се прекалява, за да не остане в очите й остроумен шут. Харизмата работи почти по същия начин. Когато можете да се представите правилно и да водите в различни ситуации, това може да предизвика нейното възхищение. Остроумен отговор, красива и уверена реч, правилно общуване с другите, артистичност – всичко допълва образа ви, което в определени ситуации може да я накара да прехапе долната си устна.

Хубав парфюм

За жените аромата на парфюм е по-важен фактор, отколкото за мъжете. Може да бъде причината, веднага да ви харесат или, обратно, да ги отблъснете. Имайте това предвид, защото миризмата е едно от нещата, което жената ще помни. Но не прекалявайте с парфюма, защото ефекта ще бъде отрицателен.

Вашият естествен аромат съдържа феромони, които могат да възбудят момичето. И това не е измислица, а научно доказан факт. Не трябва да очаквате ефект като в рекламите, но такъв със сигурност ще има. В крайна сметка тази запомняща се приятна миризма, съчетана със симпатия, ще й напомня за вас.

Вижте също

парфюм за подарък избор

Как да изберем перфектния парфюм

Какво може да зарадва или отврати, да привлече вниманието или да отблъсне, да превърне задушния …