Начало / Интересен / 8 знака, че не трябва да излизате на срещи
Готови ли сте за среща

8 знака, че не трябва да излизате на срещи

Съставихме списък на някои сериозни знаци, които трябва да ви подскажат, че може би не трябва да излизате на срещи точно в момента. Някои от тях могат да се оправят сами, за други ще трябва да положите усилия, а за останалите – само времето може да помогне.

1. Прекратили сте сериозна връзка

Тъкмо сте приключили сериозна връзка с някой, с когото сте планували сватба и деца, дори да сте живели заедно или да сте обсъждали годежа си.

Ако тази връзка е била сериозна и е приключила внезапно, съвсем не е добра идея да тръгвате на срещи веднага. Със сигурност не сте се излекували и това, което може да се случи е да пренебрегнете няколко готини момичета.

2. Вие сте негативни и цинични

Може би сте били сами твърде дълго, защото сте се занимавали с учене или с кариерата си. Ако сте настроени негативно при запознанството си някого, това може би ще си остане така.

Никой не иска да е на среща с някакъв песимист, особено когато навън е пълно с усмихнати хора.

3. Несигурни сте

Не се чувствате добре, когато става въпрос за начина, по който изглеждате и това е добра причина да изчакате със срещите. Няма да привличате подходящите жени ако не се харесвате.

Прекарайте малко време в размисъл защо се чувствате така и се опитайте да навлезете в нов етап и да се чувствате уверени в себе си.

4. Безработни сте

Това със сигурност има влияние върху начина, по който се чувствате. Ако не работите от 6 месеца или по-дълго, трябва повече да се концентрирате върху плана за живота си.

Много е трудно да планирате бъдещето си и да мислите за някои друг, когато нямате никакви приходи.

5. Не сте преодолели бившата си

Спестете неприятностите на хората и не тръгвайте по срещи ако все още си падате по бившата. Всеки знае, че ви трябва време, за да я преодолеете, но ако вече сте обсебени от нея, трябва сериозно да се замислите. Би било много егоистично да отидете да се забавлявате с друга, а през цялото време да мислите за бившата си.

6. Харесва ви да сте сами

Ако наистина ви харесва да ходите по партита, да живеете сами, то може би трябва да продължите да правите онова, което ви харесва.

Не губете времето на някоя жена, която се надява да излиза с вас сериозно, а вие просто искате секс.

7. Взели сте си почивка

Почивате си от връзката с настоящата ви половинка. Това не е зелена светлина да излизате на срещи с други жени. Дайте си време и си изяснете нещата преди да започнете нови взаимоотношения. Те само усложняват нещата между вас и половинката ви.

8. Имате сериозни недостатъци

Всички си ги имаме. Много хора ходят на терапия, за да се преборят с тези недостатъци и това е добре, но ако можете да признаете пред себе си какви са те, направете услуга на всички и се справете с тях преди да тръгнете по срещи.

Вижте също

Бариста

Какво означава да си бариста и как да станеш такъв?

Въпреки че на пръв поглед изглежда, че терминът „бариста“ е свързан с „бар“ или „барман“, …