Начало / Интересен / Анджелина Джоли определя филма си като тежък, но въздействащ

Анджелина Джоли определя филма си като тежък, но въздействащ

Носителката на „Оскар“ Анджелина Джоли за пореден път успя да ни впечатли на премиерата на „ArcLight Theatre“, където бе представена  двуезичната кинопродукция „В земя на кръв и мед“. Както стана ясно преди време филмът е режисиран от самата нея. Звездата от „Агент Солт“ се появи облечена в елегантна тъмно-синя рокля на елитния моден бранд „Romona Keveza“ и обувки „Jimmy Choo „. Придружаваха я настоящата й половинка Брад Пит и баща й Джон Войт.
Обичам предизвикателствата. Филмът трябваше да бъде заснет в автентичния за страната език и традиции. Опитахме се да покажем колкото се може повече човешки съдби.“ споделя 36-годишната Джоли.
Сюжетната линия на „В земя на кръв и мед“ отвежда зрителите във времето на Босненската война (началото на 90-те години на миналия век) и разказва историята за романтичната връзка на босненска мюсюлманка със сърбин, която е поставена на изпитание от започващата война в бивша Югославия. Това е разказ за любов, изправена пред сериозни политико-религиозни препятствия. В главните роли ще видим актьорите Раде Шербеджия, Зана Марианович, Горан Костич, Бранко Джурич, Никола Джуричко, Горан Йевтич, Ванеса Глоджо и др.
Анджелина призна, че филмът е тежък, но затова и въздействащ. „Искаме зрителите да се почувстват все едно са там и съпреживяват чувствата и болката на героите, които се молят някой да се намеси преди нещата да са отишли към трагичния край“.
Брад Пит, който също впечатли със стилна визия в костюм на Том Форд, сподели, че се чувства безкрайно горд от половинката си. „Тя е толкова дръзка. Искаше да разкаже историята на един конфликт, пречупен през призмата на хората, чиито съдби са били белязани от него“.

Вижте също

Бариста

Какво означава да си бариста и как да станеш такъв?

Въпреки че на пръв поглед изглежда, че терминът „бариста“ е свързан с „бар“ или „барман“, …