Начало / Полезен / Черен петък
Пазар по интернет

Черен петък

От известно време насам една търговска кампания обединява огромен кръг от търговци на разнообразни стоки и предлага на клиентите си страхотни намаления. Става дума за „Черния петък“ – ден, в който определени стоки са с толкова голяма отстъпка, че няма как някой да им устои.

За първи път тази кампания е проведена в САЩ през 60-те години на миналия век и е реализирала невероятен успех. Обикновено Черен петък се прави от търговците в края на месец Ноември, като се смята, че след този ден започва трескавото пазаруване, свързано с коледните и новогодишните празници. Поради огромния интерес Черния петък започва да се практикува и от онлайн магазините, което предоставя на клиентите още по-голямо удобство.

В България практиката „Черен петък“ също придобива голяма популярност и все повече хора очакват с нетърпение предстоящите промоции и отстъпки по време на кампанията. Докато тя тече, вие можете да се сдобиете с много и наистина уникални стоки на страхотни цени. Например, ако дълго време сте наблюдавали някоя рокля в интернет пространството, това може да бъде вашия шанс да получите добра сделка за нея. Благодарение на Черния петък, вие можете да се снабдите с чудесни придобивки или да зарадвате любим човек само с няколко кликвания на мишката и то на изгодни и неповторими цени. Все пак, никак не звучи зле да пестите пари, докато пазарувате.Не се притеснявайте, че може да пропуснете този толкова дългоочакван ден на отстъпки и намаления. Със сигурност ще попаднете поне на няколко реклами, оповестяващи точната дата на грандиозното събитие.

Ежегодно Черния петък се провежда и в онлайн магазина Jordannis.com, където можете да намерите огромно разнообразие от качествено дамско и мъжко облекло, часовници, спортни екипи и екипировки, инструменти, както и стоки за спорта и хобито.

Вижте също

как се пише обява за продажба - пример

Писане на обява за продажба. Какво трябва да включва и как да се уверите, че привлича възможно най-много купувачи?

Писането на обявата за продажба е една от най-важните стъпки в процеса на сделката и …