Начало / Интересен / Изненадайте своите четириноги приятели – аксесоари за кучета и котки
аксесоари за домашни любимци

Изненадайте своите четириноги приятели – аксесоари за кучета и котки

Вие сте човек, който обича животните и се радва на тяхната компания всеки ден?

Ако имате котка или куче, които са част от живота и семейството ви, със сигурност сте съгласни, че те заслужават малко радост от време на време.

По-долу ще ви предложим различни аксесоари за котки и кучета подбрани с помощта на колегите от NeHape.com, които можете да подарите на своя четириног приятел, за да им се насладите заедно.

Аксесоари за кучета

Всички знаем защо кучетата се считат за „най-добрите приятели на човека“, тъй като са най-лоялните животни. Всеки, който има куче за домашен любимец, знае, че то заслужава цялото ни внимание и любов. Ето няколко идеи за подаръци, които биха им донесли голяма радост: кошници, кучешки клетки, колани, каишки и нашийници за кучета, играчки, дрехи, възглавници и легла и т.н.

Къщичка за кучета

Ако живеете в къща с двор и кучето ви прекарва много време навън, нова къщичка може да бъде идеален подарък за него. Може би сегашната колиба на вашето куче е стара или вече му е отесняла, така че закупуването на къщичка не е просто подарък, а необходимост. Вашето куче определено ще оцени новата си къща, която ще го предпази от студа през студения сезон и която ще му осигури прохладно и сенчесто място през лятото.

Сбруи, нашийници и каишки за кучета

Прекарването на време с вашето куче е важно за развитието на хармонични отношения с него. Независимо дали живеете в апартамент или не, разходката на кучето ви трябва да бъде съществена част от вашия график. Независимо дали имате малко или голямо куче, ходенето на каишка дава сигурност на кучето ви по време на дейността и е добра възможност да го дисциплинирате.

В зависимост от вашите индивидуални предпочитания и нужди, можете да изберете сбруя или нашийник. За куче, което се разхожда редовно, никога няма да има твърде много аксесоари като този. Ако надхвърлите практическия аспект на аксесоарите за кучета и искате да вземете предвид естетическия, можете да изберете нашийници и колани в различни цветове и материали.

Дрехи за кучета

Студеният сезон не трябва да е пречка за прекарването на времето на открито с вашия домашен любимец. Докато температурите не падат твърде много, козината на вашето куче е достатъчна, за да му е топло и удобно. Вместо това, когато се появи слана, ако искате козината на вашето куче да остане суха и достатъчно топла за него, когато прекарва време навън, тогава е време да му купите яке.

Така с настъпването на дъждовния сезон специална наметка за кучета или дъждобран ще бъде изключително полезна, а през зимата, когато ниските температури причиняват дискомфорт на вашето куче по време на разходки, топло палто ще бъде добре дошло.

Играчки за кучета

Като живи животни, кучетата се нуждаят от играчки, за да използват енергията си. Дайте на кучето си възможност да изпита нови звуци и текстури със специално създадени за него играчки.

Можете да участвате в играта с вашия домашен любимец, като хвърляте фризби или топка, или можете да му купите играчки, които не зависят от вашето присъствие и с които кучето може да играе по всяко време, като кости, различни гумени предмети, възли въжета или играчки за стимулиране на интелигентността. Без значение коя играчка изберете да подарите на кучето си, то несъмнено ще й хареса.

Възглавници и легла за кучета

Ако сте забелязали склонността на кучето си да спи само в леглото, но искате то да има специално място за спане, време е да му купите възглавница или легло за кучета, с размерите му. Леглото може да бъде поставено навсякъде и да се премести по всяко време, а вашето куче все още може да спи в същата стая като вас, но на своето място.

Котешки аксесоари

Кучетата и котките са най-често срещаните домашни любимци, но с различни нужди и особености. Ако нямате куче за домашен любимец, а котка, или ако любовта ви към животните ви е накарала да имате повече от един четириног приятел, някои предложения за подаръци за котки са комплекти за игра, кошници, креватчета, нашийници и дрехи .

Комплекти за игра за котки

Котките, може би повече от другите домашни любимци, се нуждаят от детски площадки, специално проектирани за тях. Това са много игриви животни, които също се радват на класическата топка конци. Но ако искате нещо повече за вашата котка, можете да изберете специален комплект за игра за котки, на който те могат да се катерят и да точат ноктите си.

Креватчета за котки

Не е тайна, че котките обичат кутиите и всякакви затворени пространства, където могат да се скрият и да им дадат усещане за подслон и безопасност. Ако вашата котка също е в това описание, със сигурност кошница, в която може да се скрие, когато пожелае, би бил идеалният подарък за нея.

Ако искате котката ви да има собствено легло, в което да спи или ако леглото, което вече има, трябва да бъде сменено, купете ново с желаната форма и цвят. Това е още по-необходимо, ако в дома ви има повече животни, за да може всеки да се наслаждава на собственото си пространство.

Нашийници и каишки за котки

Въпреки че ходенето на котка с каишка е по-необичайно в сравнение с разходката на кучета, то може да бъде от полза за котки, отглеждани в апартамента или в други заграждения. Въпреки че не се нуждаят от дълги и редовни разходки като кучетата, те със сигурност биха се радвали да открият света извън дома. Така че, ако искате да подарите на котката си разходка на открито, всичко, от което се нуждаете, е нашийник и каишка с размерите на нея.

Дрехи за котки

Ако планирате да излезете на разходка с котката си, но искате тя да не стане студена или мокра или ако искате празнично палто само за снимки, дрехите за котка винаги са добър избор.

В допълнение към предметите за грижа, храната и спалното бельо, важни неща, всъщност при отглеждането на животни, можете да поглезите котката или кучето си с аксесоари, които макар и да не са незаменими, им доставят радост.

Решихте ли какво да купите за своя четириног приятел?

Вижте също

лаптоп втора ръка или нов

Как да изберем качествен лаптоп втора употреба

Покупката на употребяван лаптоп не е лесна задача, тъй като ще го използваме за различни …