Начало / Полезен / Как да се грижим за дрехите си

Как да се грижим за дрехите си

Всички дрехи изискват специални грижи и внимание още от момента на покупката им. Някои жени притежават доста палта, поли, рокли, ризи, панталони, шалове и не полагат специални грижи за тях. По тази причина те бързо загубват своя блясък и красота и изглеждат като стари. Но има жени, които се грижат за своите дамски дрехи и с годините те не променят своето качество. Естествено е важно дрехите да се купуват от проверени магазини, като например ree.bg.

Ето малки важни тайни, които ще ви помогнат да съхраните качеството на своите дрехи по-дълго време:

Блуза1.Обърнете внимание на етикета на дреха по отношение на температурата на водата за пране, гладенето и изискванията за химическо чистене.

Някои материи не понасят високи температури и крайно агресивни химикали. Много фини и скъпи дрехи се развалят неуместно при пране в пералня, защото изискват пране на ръка в хладка или студена вода. Никога не прибирайте мръсни дрехи в гардероба, по-късно петната от пот трудно се отстраняват. Това най-вече важи за дрехи, които са от светли материи. Не правете тези грешки, така любимите ви дрехи ще имат дълго време място във вашия гардероб.

2.Съхранявайте внимателно своите дрехи в шкафове, гардероби и скринове. Да, важно е дрехите да се подреждат правилно според използването им за сезона.

Палтата от естествена кожа се появяват в гардероба на почти всяка жена. Те са невероятно елегантни, но трябва да се съхраняват в калъфи, когато не се носят. Важно е при смяна на всеки сезон жената да преподрежда според използването своите женски дрехи в гардероба или шкафа. В противен случай се стига до истински хаос.

3.Използвайте различни закачалки за своите дрехи в гардероба.

Има различни видове закачалки за поставяне на дрехите в гардероба. Внимавайте как поставяте дрехите си на тях, за да не се деформират. Например, има специални закачалки с щипки за панталони и поли.Пижама за жена

4.Отнасяйте се с шаловете внимателно.

Шаловете изискват специални грижи и те се съхраняват или в торбички, или на специални стелажи. Вълнените и кашмирените шалове трябва да се пазят от молци – може да ги третирате с изсушена лавандула. Копринените пък изискват периодично освежаване в студена вода с оцет, защото иначе губят своите багри.

5.Винаги гладете своите дрехи при правилната температура.

И най-красивата дреха става грозна, когато е намачкана. Отделяйте време и прецизно гладете своите дамски дрехи. Така те ще имат изискан вид.

Спазвайте тези съвети и няма да имате проблеми със своите дамски дрехи.

Вижте също

как се пише обява за продажба - пример

Писане на обява за продажба. Какво трябва да включва и как да се уверите, че привлича възможно най-много купувачи?

Писането на обявата за продажба е една от най-важните стъпки в процеса на сделката и …