Начало / Домошар / Кухни по поръчка – какво да имаме предвид
кухни по поръчка

Кухни по поръчка – какво да имаме предвид

Що се отнася до интериора на жилището ни, всични ние искаме той да е максимално красив, удобен и функционален. Ето защо не е никак изненадващо, че все повече хора взимат нещата в свои ръце и лично се залавят с проектирането на всички мебели, влизащи в обзавеждането на жилището.

Кухнята не прави изключение – дори статистиката сочи, че именно тя е мебелта, която най-често имаме предвид, когато помислим за интериорен дизайн и лични проекти. И нищо чудно – все пак това е стаята, която се радва на най-голямо потребление от страна на домакинството – там готвим, пием кафето си, събираме семейството, близките и приятелите или просто разпускаме след края на дългия работен ден.

Говорейки за кухни по поръчка, няма как да не изтъкнем техните множество качества и преимущества пред готовите варианти. Изборът на материалите, които да влязат в състава на вашата кухня по поръчка са от съществено значение – така ще знаете от първа ръка дали те са достатъчно качествени и дали ще отговарят на високите ви изисквания, що се отнася до здравина и устойчивост на конструкцията.

От гледна точка на стиловото отношение, вариантът за кухни по поръчка също е много удачен – сами можете да подберете как точно да изглежда вашата кухня, за да пасне най-добре на вкуса ви и на останалата част от интериора на дома. В крайна сметка, хомогенността в дизайна е важна и всички ние се стремим към нея, особено ако притежаваме общо помещение и липсват преградни стени, които да разхраничават стаите една от друга. В такива ситуации кухните по поръчка са идеалното решение – с лекота ги съчетавате с останалата част от интериора и решавате жилището си в един общ стил.

Ретро, скандинавски, хюга – дайте воля на въображението си и проектирайте своите кухни по поръчка така, че да изпитвате задоволство и удовлетворение всеки път, в който се намирате в стаята.

Кухните по поръчка дават изключително много възможности – можете да играете с формите, да проектирате различни типове шкафове и чекмеджета. Можете да заложите на прави кухни, Г-образни или така обичаните от всички П-образни варианти, особено ако разполагате с голямо помещение. Тогава те са перфектното решение – оползотворете интериора и пространството си, включвайки остров в проекта. Чудесен вариант е да се използва като допълнителен работен плот или просто като още едно място за пиене на кафе или хапване на лека закуска. В кухнята си по поръчка можете да включите и столове около острова – така бързо се сдобивате и с маса за хранене.

Вижте също

женски пижами

Уютна и комфортна пижама  –  чудесен избор за жени и момичета с размери плюс

Безспорен факт е , че удобната пижама е важен фактор за пълноценен сън и почивка. …