Начало / Интересен / Луксозен тропически остров на яхта

Луксозен тропически остров на яхта

Всеки мечтае за почивка от която да има невероятни спомени, приказни изживявания и това докато опознава заобикалящия го свят. Този проект за очарователен тропически остров на яхта е сбъдната мечта на дизайнери от Великобритания, проектиран от компанията „Yacht Island Designs“.

Те са създали плаващ тропически остров от стомана с дължина 90 метра, напълно достатъчен за изгрaждане на луксозно място, което да отплава при залез слънце. Задвижван от дизелова електрическа централа, той ще достига скорост до 15 възела. На яхтата може да се види още вулкан, течаща вода към басейна, който е обграден от малки хижи, пищна зеленина, бар зона и… хеликоптерна площадка.

Идеята се нарича „Tropical Island Paradise“ (Райски тропически остров). В задната част на палубата има прибираща се плажна ивица, която предоставя допълнителна зона за почивка и релакс. Яхтата е оборудвана с 4 VIP апартамента с тераси за гости и един за собственика, намиращ се върху вулкана. Към стаите за забавление се прибавят и кино, библиотека, игрална зала, фитнес и сауна.

 Прииска ли Ви се да се поглезите на това райско място?

Вижте също

Замък Прага

10-те най-… величествени замъци и дворци

1) Potala Palace: Най-великата монументална структура Високо на хълма Marpo Ri, на 130 метра над …