Начало / Полезен / Най-добрите тениски за мъже във всеки цвят
Мъжки тениски

Най-добрите тениски за мъже във всеки цвят

Тенденциите може да идват и си отиват, но ако си купите някой от моделите качествени тениски за мъже, ще откриете, че това е един от елементите на мъжкото облекло, който никога не остарява. Независимо дали се носят като бельо, съчетани с костюм за по-небрежен външен вид в офиса, или се отличават с дързък печат и отправят послания сами по себе си, най-добрите тениски предлагат стилен комфорт и уютно докосване за всеки мъж.

С бума на уличното облекло през последното десетилетие, скромната тениска също имаше поява на сцената, което означава, че има много луксозни модели тениски за тези, които не се страхуват да се откроят. Помислете за игривите футболни фланели в ярко розово или супер мека тенис фланелка в един от класическите зиг-заг принтове.

Това не означава, че няма и много ежедневни опции. За по-малко от 30-40 лева можете да вземете класически стил тениска в калейдоскопична гама от цветове или по-крещящи модели от по-неизвестни марки, които са си поставили за задача да овладеят пазара.

Фактът, че тениската е най-добрата „съставка“ на мъжкия гардероб, не означава, че е нещо, с което не можете да се забавлявате. Тук намерете нашата селекция от най-добрите тениски на всяка цена – и във всеки цвят на дъгата.

Синьо

От приглушени морски нюанси на Uniqlo до джазови принтове на Missoni, на пазара има цял океан сини цветове. За едно докосване на нещо по-актуално, опитайте сините тениски с остро деколте.

Зелено

Тук има сянка за всяко настроение, независимо дали е горската зелена класическа тениска със закръглено деколте или по-смелите модели с кисели нюанси. Естествено има и модели с дълъг ръкав във всички нюанси на зеленото.

Златно

Малко цветове са едновременно весели и лесни за комбиниране като жълтия, като спектърът им варира от тъмно жълто до лимонено. Опитайте зелено оцветена опция от Everlane, тънък стил памучен пике от Frescobol Carioca или приказно ретро жълто-бялата раирана тениска от Acne Studios, която веднага е готова за плаж.

Текила Изгрев

С по-топлите дни на хоризонта, няма момент като настоящия, за да добавите привлекателен оранжев изглед ​​със залез към своя гардероба си в очакване на лятната ваканция. Просто добавете коктейлен чадър и сте в играта.

Розово

Няма нищо толкова подходящо като капка розово, което да разведри настроението ви. Розовите и лилави също предлагат възможност да се заиграете: Вземете графичния принтиран тройник на Etro, който преосмисля класическите пайсли на къщата в нещо малко по-небрежно.

Неостаряващото черно-бяло

Няма нищо лошо в връщането към основите на всичко – черно и бяло. Това са най-добрите тениски за мъже в черно и бяло за тези, които предпочитат по-сдържана палитра.

Вижте също

как се пише обява за продажба - пример

Писане на обява за продажба. Какво трябва да включва и как да се уверите, че привлича възможно най-много купувачи?

Писането на обявата за продажба е една от най-важните стъпки в процеса на сделката и …