Начало / Полезен / Отгатнете желанията им: От какъв подарък се нуждаят мъжете?
подарък за мъже

Отгатнете желанията им: От какъв подарък се нуждаят мъжете?

Пред нас, жените, мъжете винаги се опитват да изглеждат неподвластни на дребните житейски страсти. Опитвайки се да затвърдят налаганите от години стандарти, че не са раними, че трябва да бъдат силни във всяка ситуация, и че не могат да изпитват силни чувства (а дали), те не обичат да си признават, когато са били поласкани от някои наши жестове на внимание.

Всъщност реалността е доста по-различна. Дълбоко в себе си те копнеят не по-малко от нежната половина за обвързаност, обгрижване и любов. И ако сега вече сме събудили вашето любопитство, време е да ви запознаем с подаръци за мъже от „Подари с любов“.

Как да го имаме до себе си, завинаги предан?

Колкото и да се стараят да не показват, повечето представители на силната половина от човечеството не остават безразлични към милите действия от страна на дамите.

Питате се какви са те? Тук ще изброим най-неустоимите:

  • Храната: пословично е, но все пак е вярно.

Няма да е никак трудно да разберете любимото му ястие. Никой не е казал, че трябва да запретнете ръкави и да развалите маникюра с няколкочасово готвене. Ако ястието наистина е сложно и не ви се занимава, винаги може да поръчате готово. Малък коз на ваша страна ще бъде не да се преструвате, че вие сте майсторът, а да гарнирате със свой сос или да изпечете десерта.

Поднасянето не е по-маловажно. Премислете и малките детайли, за да бъде насладата пълна. А настроението ще бъде най-пикантната нотка на вечерта.

  • Мило послание: направете изненада с нежни думи в неочакван момент.

Ако се случва в работна среда, за предпочитане е да стане дискретно. Все пак елементът на изненада е основата. И не става дума само за „Липсваш ми“ или „Обичам те“. Нека знае колко сте оценили неговата подкрепа в тежък за вас момент, или как сте останали очаровани от разходката през уикенда. Фактът че му отдавате заслуженото ще го накара да се гордее със себе си и да се старае още повече.

 

  • Малко подаръче: не ви е нужен повод.

Помислете какво харесва най-много. Разгледайте уникалните и оригинални предложения на Podarisliubov.com. Ще останете очаровани на свой ред. Това че сте засвидетелствали внимание и уважение към хобито, таланта или просто по отношение на любимия му отбор, няма да остане в забвение.

Най-важното е да помните, че и мъжете имат нежно сърце, което копнее за специално внимание и много повече любов, отколкото са склонни да си признаят. Нека не чакаме подобни откровения, а направим решителната крачка сега.

 

Вижте също

какво възбужда жените

5 Неща, които възбуждат жените

Всеки знае, че мъжете се нуждаят от много по-малко, за да бъдат възбудени, отколкото жените. …