Начало / Интересен / Перфектният мъж според жените
перфектен мъж

Перфектният мъж според жените

По-голямата част от жените търсят мъж със сръчни ръце. Освен това той трябва да е и добър любовник, за да осигурява нужната тръпка в леглото. Непохватните мъжкари не се толерират особено и се по-често отхвърляни от дамите. Естествено, съществуват и изключения, но те са много малко на фона на общото търсене.

Мъжкарите, които се справят безпроблемно с проблемите вкъщи, като запушени канали, смяна на котлон, поправка на електрически уреди и други, са предпочитани от множеството жени. В случай, че човекът до вас сменя гумата на колата със замах и действа решително в трудни моменти, то той ще спечели сърцето ви за дълги години.

Редом с всичко, което написахме се знае, че всяка жена има вграден инстинкт за разпознаване на добрия любовник. Разпознаването на перфектния мъж става чрез изпит на сръчността му. Предполага се, че щом той оправя хладилника за броени минути, значи ще умее да доведе жената до оргазъм, когато дойде моментът.

Не така стоят нещата с мъжката половина, която се затруднява при смяна на крушките или изпитва притеснение от най-малката авария вкъщи. Този тип момчета със сигурност биха се изложили и в леглото, а това със сигурност не е добре за нежните създания.

Подсъзнателно жените съдят мъжа по това, което той върши в ежедневието. Те търсят човек, който да осигурява прехраната, да се изявява в положителна светлина сред приятели и роднини, както и да разбира от всичко по малко.

Интересен е фактът, че подобен тип мачовци стават все по-малко към днешна дата, въпреки че се намират.

Не е тайна, че силния пол също е претенциозен спрямо дамите. Той търси жена, която бъде красива, умна и работлива, така че критериите не се различават особено. Тук трябва да се отбележи, че мъжете са склонни да правят повече компромиси, с цел да съхранят интимната си връзка.

Перфектните мъже имат високо самочувствие и именно това им помага. Те завладяват женското сърце със скоростта на светлината и го пренасят в една по-красива реалност.

Вижте също

Бариста

Какво означава да си бариста и как да станеш такъв?

Въпреки че на пръв поглед изглежда, че терминът „бариста“ е свързан с „бар“ или „барман“, …