Начало / Интересен / Събитията на Уистерия Лейн излизат извън контрол

Събитията на Уистерия Лейн излизат извън контрол

Внимание:  статията може да съдържа издайническа информация, не четете, ако не сте гледали последния сезон

Феновете на „Отчаяни съпруги“ чакат с нетърпение всеки нов епизод на един от най-успешните сериали по ABC. Появи се издайническа информация, чиято достоверност , разбира се , остава под съмнение докато не излезе следващият епизод. Но според слуховете, една от главните героини на сериала ще разкрие тъмната страна от себе си.
Чувството на изолираност от приятелките и вината за съучастничество в убийството на доведения баща на Габи, подтикват Бри отново към пиененето.
На открита пресконференция редакторката Натали Ейбрамс на TVGuide.com бе запитана дали Бри наистина ще извърши самоубийство, както беше загтанато в послено излъчната серия в понеделник. Отговорът на Ейбрамс бе: „Вероятно не. Може да ви прозвучи доста крайно и нетипично за Бри, но на фероинята й предстпои да влезе в образа на мръсница в следващите епизоди. Изпълненията й из града ще доведат до завръщането на Орсън обратно в сериала. Дочухме, че Бри започва редовно да посещава местните кръчми, става агресивна и отказва да получи помощ. Така Кайл Маклоклан ще има възможността да се превърне в героя на дена!“
Дали двамата ще се съберат отново и филмът ще завърши със „заживели весело и щастливо“ предстои да видим. Настоящата информация не може да се приеме за напълно достоверна. Единственият начин да разберем как ще завърши последният сезон на най-гледаната телевизионна драма е да почакаме излъчването на оставащите 4 епизода.
Краят наближава.

Вижте също

Хелоуин

Хелоуин или Кукерство?

Хелоуин е празник, който от няколко години насам се празнува в България. Някой казват, че …