Начало / Интересен / Скарлет Йохансон след скандала с голите снимки

Скарлет Йохансон след скандала с голите снимки

„И аз имам право на личен живот“!

Това е било едно от изказванията на актрисата Скарлет Йохансон по повод наскоро публикуваните й голи снимки в Интернет, свалени от личния  й телефон, от неизвестен хакер.
Йохансон за първи път говори след скандала около прекалено „личните данни“ изтекли в мрежата, обяснявайки че и тя има право на личен живот.

„Най-малко неморално“ – така определя актрисата навлизането в личното й пространство в ексклузивно интервю за телевизия Си Ен Ен. На въпроса, защо за нея е толкова важно личният й живот да остане неприкосновен, тя отговаря: „Мисля, че въпросът е излишен. Кой не се бори за това да бъде защитен? Само защото някой е актьор или прави филми, или се занимава с каквото и да било, не значи, че всички могат да навлизат в пространството му. И ако някой все пак наруши това му изконно право, човек се чувства изключително зле.“

След публикуването на голите снимки, актрисата се свързала с ФБР за да разбере кой го е направил и как това е станало изобщо.
Но засега бюрото за разследвания все още няма отговор, като заявили само,  че все още се работи по случая, по който повече от 50 холивудски знаменитости бяха въвлечени, освен Скарлет Йохансон.

Лора Еймилър, говорителката на ФБР единствено е казала, че всеки, който има подобни снимки на телефона си или компютъра е застрашен.
„ФБР разследва за лице или група лица, които са отговорни за хакерските пробиви“, добавя още тя.

Вижте също

Бариста

Какво означава да си бариста и как да станеш такъв?

Въпреки че на пръв поглед изглежда, че терминът „бариста“ е свързан с „бар“ или „барман“, …