Начало / Домошар / Уютна и комфортна пижама  –  чудесен избор за жени и момичета с размери плюс
женски пижами

Уютна и комфортна пижама  –  чудесен избор за жени и момичета с размери плюс

Безспорен факт е , че удобната пижама е важен фактор за пълноценен сън и почивка. Много често дамите с наднормено тегло предпочитат нощници. Те не бива да се притесняват от своя по-пищен силует. Трябва да изпробват удобни и топли пижами, които да им паснат идеално по размер , по предпочитана материя и стил. И тогава не само ще имат здрав и спокоен сън, но и с удоволствие ще си пият сутрешното кафе или ще разпускат у дома след работа в любимата пижама. Още повече, че сега дизайнерите не са пренебрегнали и пищните дами и им предлагат десетки модели, напълно различни по материя, стил и дизайн.

Дамските пижами плюс могат да бъдат различни: меки и уютни, топли и удобни, съблазнителни и секси, ефектни и функционални. Затова е важно всяка жена да намери идеалния вариант за себе си, който да отговаря на нейните нужди и предпочитания.

Най-често пижамите се избират не само заради външния им вид, но и заради материята – да е приятна при допир с кожата. Практичният вариант е класическа пижама от мек памук. За прохладните нощи идеални са и пижамите от кашмир, който също топли тялото и му помага да диша.

Има толкова много красиви, практични и стилни модели за дамите с тегло плюс! Комплектите за сън и почивка са просто невероятни. Само трябва да открият своя.  Биха могли да си набавят комплект от бамбук, който набира все по-голяма популярност. Пижамите от този плат са безопасни, хипоалергенни, приятни за деликатна и чувствителна кожа.

Пищните дами и момичета не бива да се отказват от копринената пижама – вечната класика за съблазняване. А моделите от вискоза ще им вършат чудесна работа. Те са приятни на допир и изглеждат привлекателно дори след дълга употреба.

Проблемът при избор на пижама за всички дами, независимо от размер и възраст, е комфортът – най-важният критерий. Трябва да си осигурим комфорт за здрав сън, а това зависи от правилно избрания размер модел. Ако е тесен – ще ограничи движението. Ако е прекалено широк – ще се усуква около тялото и отново ще създава дискомфорт по време на сън. Препоръчително е преди закупуване всяка пижама да се пробва, за да се намери оптималния размер.

Не по-маловажни са качеството на материала и изработката на дамската пижама.  Материята трябва да е нежна към кожата, но и устойчива при употреба. Трябва да се обърне внимание на стила на модела. Трябва да знаем какво търсим – пижама за комфортен сън или за специални случаи. Дантелените и копринени модели и вариантите с обилен декор са ефектни и привлекателни, но не са пълноценни в качеството си на дрехи за сън и релакс. Затова, заедно с ефектната пижама, добре е в гардероба да има по-прост и удобен модел със сладък дизайн,изработен от мека материя.

Търсенето на пижама голям размер може да създаде проблем. В смисъл, че не всички производители използват качествени материали, не винаги предлаганите изделия са качествено изработени. Което важи и за всички останали пижами.

Нека всички жени и момичета с размери плюс не се отказват от своя комфорт! Вие винаги можете да бъдете стилни и атрактивни, дори и със своята пижама, която красиво ще подчертае вашия силует.

Вижте също

лаптоп втора ръка или нов

Как да изберем качествен лаптоп втора употреба

Покупката на употребяван лаптоп не е лесна задача, тъй като ще го използваме за различни …