Начало / Здрав / Защо да използваме безникотинови течности за вейп?
без никотин

Защо да използваме безникотинови течности за вейп?

Ако желаете да преустановите пушенето на цигари, то най-добрият начин да го направите, е да ги замените с вейп устройство. Така наречените електронни цигари могат да се използват с никотинови течности на растителна основа за плавното отказване от зависимостта от никотина. Най-добрата алтернатива обаче се намира в безникотиновите течности за вейп, за които ще разкажем в нашата статия. Вижте какво представляват те и какво е предназначението им.

Какви вейп течности без никотин можем да намерим?

На пазара се предлагат най-разнообразни безникотинови вейп течности, които работят на база овкусители и ароматизатори. Те са много по-безвредни от никотина и в същото време помагат за отказване на истинските цигари. Потребителите могат да намерят течности с аромат на плодове, дъвки, десерти, шоколад, кафе и много други. В зависимост от устройството, което използвате, се избира и флакон с течност. Предложенията в магазините са много и според вкуса на клиентите.

В сравнение с цигарите и никотиновия вейпинг, веществата в безникотиновите течности не увреждат здравето на ползвателите, като това е най-голямата причина да ги използвате. За щастие цените са много по-ниски от тютюневите изделия, а и самият флакон се използва много по-дълго време, в сравнение с цигарите, които изчезват от кутията със светкавична скорост.

Къде да открием качествени вейп устройства?

Към днешна дата сме ставали свидетели на електронни цигари, които гърмят и дори нараняват ползвателите им. Ето защо, трябва много внимателно да обмислите, откъде ще закупите вашето вейп устройство. За щастие на разположение са специализирани онлайн магазини, в които се продават не само електронни цигари, но и безникотинови вейп течности, с които да ги заредите.

Устройствата са различни по тегло, форма и размер, като всичко това е съобразено с флаконите и течностите предназначени за използване. Не на последно място може да се наложи да купите и резервни част и аксесоари, така че се насочете към търговски обект, който да Ви ги предложи.

В интернет пространството ще откриете много интернет магазини предлагащи оригинални вейп устройства, течности, резервни част и аксесоари. Това, за което трябва да следите, е наличието на гаранция за продуктите, както и сертификат за качество. Само по този начин можете да сте сигурни, че няма риск от ползването на електронната цигара в дългосрочен план.

Има ли вреда от безникотиновите вейп течности?

Безникотиновите вейп течности не съдържат канцерогени. При тях се отделя пушек, но той няма съдържание на никотин и катрани. Ето защо вредата е сведена до абсолютен минимум. Не е случайно, че електронните цигари без никотин, не приспадат към тютюневите и опасни изделия. Следвайки тази логика можем да успокоим потребителите, че този тип течности не носят висок риск от заболяване на организма и могат да бъдат използвани от пълнолетни лица без проблем.

В заключение ще кажем, че към актуалния момент се продават над 100 вида различни безникотинови вейп течности с подходящите аромати и вкусове. На вас оставяме избора, който да направите, за да останете доволни от покупката си. Вярваме, че публикацията ни ще Ви бъде полезна, преди да отидете до магазина за електронни цигари. А сега Ви желаем бързо отказване от никотиновата зависимост и на добър час!

 

Вижте също

как се пише обява за продажба - пример

Писане на обява за продажба. Какво трябва да включва и как да се уверите, че привлича възможно най-много купувачи?

Писането на обявата за продажба е една от най-важните стъпки в процеса на сделката и …