Начало / Страстен / Брачният секс: как да го направите по-добър
Сексът след брака

Брачният секс: как да го направите по-добър

Много хора си мислят, че техният сексуален живот ще стане много по-безинтересен и сексът ще се превърне в мираж след брака. Някои мъже дори считат, че те никога повече няма да правят хубав секс след като са решили да прекарат остатъка от живота си само с една жена.

Но вие не трябва да сте сред тях. Бракът не винаги означава край на интензивния и страстен секс. Все пак ще трябва да положите усилия, за да поддържате огъня години наред. Ето някои съвети, които определено биха помогнали на секса в брачната двойка.

Използвайте секса, за да преборите еднообразието в брака

Без съмнение ще има моменти, в които кариерата ви, децата, приятелите, хобитата ви и другите задачи ще окупират цялото ви внимание. Ще има случаи, когато вие и вашата половинка няма да общувате добре помежду си.

Когато усетите, че рутината ви поглъща, не оставяйте секса настрана!

Използвайте времето, в което сте заедно, за да се разгорещите. Ако в брака ви настъпят трудности, то те ще станат още по-големи ако не правите секс. Вместо да избягате от задълженията си в спалнята при първите трудности в брака, по-добре използвайте секса, за да възстановите добрите си отношения.

Престанете да гледате на нея като на съпруга

Да, тя е любовта на живота ви, жената, с която сте избрали да прекарате живота си. Тя е майката на децата ви и жената, която върти домакинството и в същото време жената, която се справя с кариерата си и куп други задължения.

За да направите брачния секс по-добър, престанете да мислите за нея само като за вашата любяща и грижовна съпруга. Позволете на въображението ви да се развихри, мислете за нея като за секс икона и я окуражавайте да играе различни роли в леглото. Забравете за малко, че сте съпруг и съпруга.

Направете спалнята си територия, на която децата не влизат

За да правите хубав секс със съпругата си, трябва и двамата да се откъснете от всекидневните си грижи и проблеми и да се фокусирате върху себе си. Ако сте родители, трябва да се уверите, че имате малко пространство само за вас двамата. Така че направете спалнята територия, на която децата не влизат. Ако те знаят, че не бива да влизат там, е по-вероятно брачният секс да се случва по-често.

Не носете пижами

Изключително добре е познат фактът, че хората, и мъжете и жените, се променят след брака. За съжаление някои от тези промени могат да окажат неблагоприятно влияние върху брачния секс. Носенето на пижама например. Запазете секси излъчването си, което автоматично изключва носенето на пижами и блузи в леглото. Носете това, което тя мисли, че ви прави секси. Може да е тениска, боксерки или…нищо. Не си лягайте обвити в дрехи от главата до петите. Защото в този случай брачният секс ще си остане само мит.

Най-хубавото в брачния секс

Главното предимство да правите секс с постоянен партньор е, че ще имате доверие в нея и няма да се притеснявате да й споделяте сексуалните си фантазии. Следователно можете да използвате сексуалните си фантазии и да прекрачите границите на традиционния секс. Изследвайте нови и по-интересни пози и похвати в любовната игра.

Вижте също

Тайните на щастливия брак

5 „за“ и 5 „против“ брака

„Тайната на щастливия брак си остава тайна.” Хенри Янгман Някак много натрапчиво в обществото съществува …