Начало / Културен / Дженифър Хъдсън в дует със… себе си

Дженифър Хъдсън в дует със… себе си

jenifer-hudsonДженифър успя да се се раздели с впечатляващите 40 килограма благодарение на супер успешната програма Weight Watchers. За да покаже впечатляващия резултат от точковия режим певицата се появи в нова реклама на една сцена със своето старо и по-пухкаво Аз.

Видеото с необичайния дует, изпълняващ песента „I Believe in You and Me“, миксира кадри от преди 7 години – изпълнение на живо по време на участието на Дженифър в American Idol, с напълно нови кадри, където тя демонстрира перфектна форма, прическа в стил Холивуд, опушен грим и стилна шоколадова рокля по тялото. Носителката на „Оскар“ трудно може да бъде разпозната в своята розова рокля без презрамки и къса къдрава коса, които ни връщат назад във времето, когато тя стане един от финалистите в музикалното риалити, след което дойде и световната слава и признание.

През септември певицата и актриса откри собстев център за отслабване в Чикаго, който носи името The Weight Watchers Jennifer Hudson Centre, където звездата ще споделя своя опит в борбата с килограмите и ще се прилага специалната й диета. Всъщност диетата на Дженифър се базира на ограничаването на калориите посредством контрола на порциите. Здравословният хранителен режим е съчетан и с упражнения или увеличаване на активността в ежедневието като цяло, което включва изкачване на стълби, ходене пеша и т.н. Очаква се Хъдсън да сподели своя опит в отслабването и в книга, която трябва да излезе на пазара през януари 2012 г.

Хъдсън стана говорител на Weight Watchers през април 2010г., само девет месеца след като роди своя син и демонстрира драматичната промяна в теглото си. Вече се заговори, че Джесика Симпсън също е подписала договор с компанията и това ще бъде програмата, която тя ще следва след раждането на първото си дете, по-голямата от сестрите Симпсън натрупа доста килограми по време на първата си бременност.

Вижте също

Абстрактен импресионизъм

Абстрактен експресионизъм

Това течение в изкуството, което се появява по време на Втората световна война в Ню …