Начало / Културен / HBO 3 излиза на пазара

HBO 3 излиза на пазара

HBO Европа стартира нововъведения, с които ще предостави на своите почитатели в България най-добрите си продукции във вид на три тематични канала – HBO, HBO 2 and HBO 3.   Те ще дават на абонатите пълната палитра от НВО съдържание, включително американски и европейски оригинални продукции, документални филми и топ кино заглавия от всички жанрове.

HBO 3 е напълно нов линеен канал, съставен от серийни продукции в най-гледаното време вечер. Стартът на HBO 3 е насрочен за 26 март, събота като всички абонати на VIVACOM TV ще могат да превключат на канала един ден по-рано, за да видят трейлъри на предстоящите излъчвания.

HBO 3 ще предлага най-добрите сериали – премиери на нови HBO продукции, както и хитови заглавия на други създатели на съдържание, култови сериали на НВО САЩ и продукции на НВО Европа. Освен това, новият канал ще излъчва и избрани филми, програмирани през деня и късно вечер. През уикендите зрители ще могат да гледат маратони на цели сезони на оригинални НВО продукции.

Освен старта на новия канал, има още една промяна в HBO пакетите – HBO Comedy вече е HBO 2 – канал с обширна селекция от семейно-ориентирано съдържание. HBO 2 ще предложи избор от комедийни, семейни и детски филми през деня, а вечерите ще бъдат отделени за богата селекция от драматични, трилър, екшън и дори хорър филми. Това е канал, по който – в един или друг момент – всеки от семейството ще може да намери нещо за себе си.HBO

HBO остава водещ във филмовия пакет, като ще продължи да предлага премиерите на най-популярните продукции на НВО САЩ, както и премиерите за малък екран на холивудските кино хитове.

Основният НВО канал ще продължи да излъчва най-големите драматични продукции на НВО едновременно с американската им премиера. През април започва и новият сезон на Game of Thrones с още много изненади за феновете.

Вижте също

Абстрактен импресионизъм

Абстрактен експресионизъм

Това течение в изкуството, което се появява по време на Втората световна война в Ню …