Начало / Страстен / Кои мъже са най-изкусните любовници според зодиите
Izkusni lyubovnici

Кои мъже са най-изкусните любовници според зодиите

Интересен материал относно връзката зодия – любовник са публикували колегите от trg.bg. Вижте кои мъже са най-изкусните любовници според статията:
СкорпионНай-големият прелъстител на звездния небосклон. Той майсторски съблазнява и изкушава и нито една жена не е в състояние да му устои. Сексуалните му възможности изглеждат безкрайни. Магнетичният му поглед и притегляне не ви оставят друг избор, освен да му се поддадете. Той много добре знае къде се намират ерогенните ви зони и как да ви накара да стенете от удоволствие. А фантастичната му интуиция му позволява да предусеща всичките ви желания.

Ако случайно съдбата ви срещне с представител на зодия Скорпион, трябва да сте готова за главозамайващ романс, изпълнен с много страст. Предвид факта, че Скорпионите са изключително ревниви, трябва да сте готова, че той няма да пропусне възможност да ви упрекне в изневяра, въпреки че самият той няма да спре да гледа настрани. Представителите на този зодиакален знак обичат да експериментират и да правят секс на различни места. Не всяка жена може да издържи на темпото, което диктува Скорпионът.

Овен

Овните са основният конкурент на Скорпионите в съблазняването. В тях има много страст, която е напълно вероятно да се прехвърли и върху партньорките им. Те са способни да избухнат и да изпепелят дамата до себе си. Основната им особеност е, че влизат в ролята на завоеватели, защото в противен случай играта не им е толкова интересна.

Овните получават истинско удоволствие да съблазняват и покоряват обекта на страстта си. Откритостта и откровеността им често изненадват жените.

Когато са с партньорката си, те превръщат всичките си сексуални фантазии в реалност и я докарват до върха на лудостта. Овните предпочитат да доминират във връзката, не и да се подчиняват. Те избират партньор с подобен темперамент, който е в състояние да ги възпламени по същия начин в леглото и да им достави истинско удоволствие. Ако обаче жената не се съобрази с правилата им, те започват да търсят друга.

Овните нямат равни в изисканите си маниери и изкуството да съблазняват. Още повече, че най-големият любовник на всички времена – Джакомо Казанова, е роден точно под този зодиакален знак.

Виж останалите в trg.bg

Вижте също

Тайните на щастливия брак

5 „за“ и 5 „против“ брака

„Тайната на щастливия брак си остава тайна.” Хенри Янгман Някак много натрапчиво в обществото съществува …