Начало / Интересен / Подарък за жена – какво трябва да знаем
подходящ подарък за жена

Подарък за жена – какво трябва да знаем

Празникът е любим не само за децата, но и за жените. В приготовлението за дадено тържество или празник, еуфорията надделява, а това е споходено с редица приятни моменти.

В случай, че сте мъж и трябва да изберете очарователен, пленяващ и достатъчно атрактивен подарък, с който да спечелите вниманието на някоя жена, то определено ще имате нужда и от някоя и друга препоръка. Наръчни за подарък за жена няма, но въпреки това избрахме някои практични и полезни съвети, които и в този случай може да са от полза.

1. Женската суета – няма спор, че тя е безгранична, така, че в избора на подарък за жена, всеки мъж трябва да е много прецизен. Дамите обичат козметика и парфюми, но винаги подобен род подаръци, трябва да бъдат съобразени с нуждите, социално и материално положение, както и с предпочитанията на дамата. Освен това подобен вид подаръци за дамите не нива да се правят и на съвсем далечни жени, защото риска да не се подбере правилния аромат или козметика е много голям.

2. Традиционни подаръци за жена – към тази група се отнасят цветя, плюшени мечета, колиета и други. По тях всяка дама се прехласва, но и не са най-удачен избор за всеки случаи. Да вземем за пример подаряването на огромен букет ризи за юбилей или рожден ден. Тук трябва да бъде съобразен и броят на цветята в букета. Подаряват се само нечетен брой цветя.

3. Претенциозни подаръци за жени – и ако горните две групи не са ви се сторили достатъчно капризни, то тук имайте предвид, че се отнасят подаръци от типа на скъп парфюм, изискано бижу, стилна дамска чанта и други. За тях се подхожда с деликатност, защото всяка жена е различна, съответно има своите индивидуални предпочитания.

4. Специални подаръци за жена – към тази категория може да отнесем самолетните билети за планувана почивка или екскурзия до далечна дестинация. Едва ли някоя жена, независимо от възрастта би се отказала или разочаровала от подобен вид подарък, но въпреки това трябва да се проверят и нейните предпочитания преди покупката на билетите.

Арсеналът от идеи за подаръци за жена е така богат, че едва ли можем да го изчерпаме и на половина тук. Важното в избора на подарък за жена е да се запомни, че истинският и ценен подарък не се измерва нито по стойност, нито по размер. Неговата тайна се крие в магията около самата изненада, чувствата, с които се подарява и най-вече харизмата, която носи човека насреща.

Вижте също

Бариста

Какво означава да си бариста и как да станеш такъв?

Въпреки че на пръв поглед изглежда, че терминът „бариста“ е свързан с „бар“ или „барман“, …