Начало / Спортен / Спортни залози и залози на живо

Спортни залози и залози на живо

Спортните залози са познати на човечеството още от дълбока древност като средство за развлечение и печалба. Още в древен Рим хората са залагали за изхода от разнообразни игри, битки или състезания с колесници. Гърците също не оставали по – назад, като този тип хазарт набирал все по – голяма популярност, не толкова заради самия спорт, а по – скоро заради залозите.

Съвременните фенове на спортни залагания, обаче, са на ясно с това, че от средата на 90-те години на 20в. до момента, удоволствието от залаганията вече се предлага и онлайн. С течение на времето и напредъка на технологиите, букмейкърите започнали да предлагат и възможности за залози на живо в реално време, дори и пряко предаване на някои събития.

В интернет пространството има вече огромно разнообразие от такива сайтове, чрез които запалянковците могат спокойно да намерят почти всеки спорт и без проблем да следят резултатите и да управляват печалбите си. Според мненията на потребителите, един от световните лидери за спортни залози е компанията Bet365 Group Limited. Английска компания, която създава сайта си 2000- та година и до момента е набрала над двадесет милиона потребители. У нас, този сайт също води в класациите за онлайн хазартни игри.

Това, което е може би най – важно за обикновения потребител и играч е сигурността на сайтовете, в които залагат. Тези фенове, които са избрали Bet365, могат да бъдат уверени в надеждността на сайта, тъй като той притежава лиценз за законността на игрите си от Българската комисия по хазарта.

Разбира се, за да имате право да залагате в този сайт, трябва да станете част от милионното семейство на Bet365, като си направите регистрация. Следващата стъпка е да се запознаете добре с условията и с всички опции, предлагани от този букмейкър. Ще ви направи впечатление голямото разнообразие от преки връзки към спортовете, за които може да залагате, а те надхвърлят тридесет. Освен многото възможности за залози, всеки нов потребител има право на 100 % бонус, при депозит над 10 лв. Подробните условия можете да намерите в самия сайт.

Друга интересна опция в него е че можете да прочете как да контролирате парите си, чрез съвети за активиране на лимит на депозит или временно прекъсване. Bet365 подкрепя разумното залагане, преди всичко и предлага варианти за решаването на проблеми, свързани с хазарта.

Вижте също

Маркови маратонки

Маркови маратонки – изборът на всеки мъж

Чудите се как да изберете маркови маратонки!? На първо място, трябва да решите къде точно …